Search
Close this search box.

Od vzdržljivosti do udobja: vrhunske lastnosti delovnih hlač

Delovna oblačila, predvsem hlače in čevlji, so pomembni zavezniki, včasih nujni za opravljeno delo. Na mnogih poklicnih področjih so obvezne tudi delovne hlače s posebnimi lastnostmi. V nadaljevanju bomo skupaj videli, kako naj bodo izdelani in kakšni so kriteriji za pravi nakup.

 

Ključne značilnosti, ki jih je treba upoštevati

Dobre delovne hlače morajo tako kot vsa delovna oblačila izpolnjevati tri glavne potrebe. Tukaj so bistveni parametri, ki jih morate upoštevati pri izbiri najprimernejših hlač za vas:

 

  1. Varnost: najpomembnejši dejavnik, ki ga je treba upoštevati, je varnost.Številni poklici zahtevajo določeno vrsto oblačil, da bi delovali kar najbolje.Delovne hlače lahko vključujejo posebne zaščite, kot so tiste, vgrajene v tkanino ali dodane od zunaj, za preprečevanje nesreč ali zaščito pred izpostavljenostjo nekaterim tveganjem.
  2. Material: To je ključna lastnost.Najboljše delovne hlače so izdelane iz mešanice bombaža in sintetike, saj bombaž zagotavlja zračnost za odvajanje toplote in znoja, medtem ko sintetična vlakna zagotavljajo mehansko odpornost proti obrabi in dobro zaščito pred kemikalijami, kot so barve in topila.Dober material poskrbi tudi za dobro prileganje, zaradi česar so delovne hlače udobne za nošenje.
  3. Detajli: pogosto detajli naredijo razliko.Tudi če so varnost in materiali enaki, se dodatki, odsevni vstavki, žepi in drugi elementi lahko razlikujejo.Nekateri modeli so na primer primerni za polagalce ploščic, ki morajo dlje časa klečati, in imajo mehke ščitnike za kolena za zaščito sklepov.Tisti, ki delajo na lestvi in morajo imeti vse na dosegu roke, bodo raje izbrali modele z veliko žepi, po možnosti z ježki, ki jih je enostavno odpreti z eno roko.

 

 

In najboljše delovne hlače na trgu? Odkrijmo jih skupaj.

PE145BC | Hlače Atom

Te moške delovne hlače so ozkega kroja in vodoodbojne, izdelane iz 4-smerno raztegljive tkanine U-Power za udobje in vzdržljivost. Imajo centralno zapiranje z zadrgo YKK in gumijast gumb, odporen proti praskam, trojne šive in številne žepe, vključno z žepi za kolenčnik.

Te hlače so oblikovane tako, da so praktične in funkcionalne, s številnimi žepi, vključno z dvema velikima sprednjima žepoma, enim stranskim žepom za orodje, dvema žepoma z zadrgo, večnamenskim žepom z izvlečnim držalom za značko, dvema zadnjima žepoma (eden z zadrgo in eden z varnostnim ježkom). zapiranje) in dva žepa za nakolenčnike.

Imajo tudi izboljšan zadnji jarem za zaščito spodnjega dela hrbta in odsevne trakove na zadnji zanki za pas.

Idealno za različne poklice, vključno z vodovodarji, mehaniki, skladiščniki, zidarji, vrtnarji, kmetje, inštalaterji, tesarji in električarji.

 

 

Ali želite izvedeti več ali jih naročiti zdaj? Ne oklevajte in nas kontaktirajte. Izpolnite obrazec na naši spletni strani ali nam pišite na trgos@trgos.si

  • ZNAMKE

  • Lastnosti

  • Zaščita

  • Material

  • Standardi

  • Tip

  • Reset