Search
Close this search box.

Zaščitna očala Contour: Zanesljiva zaščita za delo

Varnost na delovnem mestu je izjemnega pomena v številnih panogah, bistvena za zaščito oči pa so zaščitna očala. Med možnostmi, ki so na voljo na trgu, zaščitna očala Contour izstopajo po svoji kakovosti in udobju. V tem članku bomo raziskali podrobnosti tega izdelka in njegove uporabe, pri čemer se bomo osredotočili na njegove ključne lastnosti in prednosti, ki jih ponuja.

Tehnične lastnosti

Zaščitna očala Contour so zasnovana z lahkim najlonskim okvirjem in športnimi ročkami, ki nudijo idealno kombinacijo vzdržljivosti in udobja. Prozorna polikarbonatna leča ima lastnosti proti praskam in rosenju, kar zagotavlja jasen in neoviran vid med delom. Ker tehtajo le 21 gramov, so ta očala izredno lahka in udobna, tudi če jih nosite dlje časa.

 

Največja zaščita in široko vidno polje

Poleg zaščite oči pred nizkointenzivnimi udarci in letečimi predmeti imajo ta očala vgrajeno stransko zaščito, ki dodatno poveča varnost. Njihovo izredno široko vidno polje omogoča popoln pogled na okoliško okolje, kar zagotavlja večjo ozaveščenost in zmanjšuje tveganje za nesreče na delovnem mestu.

 

UV zaščita in skladnost s standardi

Vaše oči si zaslužijo največjo zaščito, zaščitna očala Contour pa zagotavljajo popolno zaščito pred škodljivimi UVA in UVB žarki. To pomeni, da lahko delate na prostem ali v okoljih, izpostavljenih soncu, ne da bi vas skrbelo za poškodbe zaradi ultravijoličnih žarkov.

 

Aplikacije in vsestranskost

Zaščitna očala Contour so idealna za široko paleto industrijskih sektorjev. Še posebej so primerni za uporabo v kemičnih proizvodnih obratih, napravah za čiščenje vode in avtomobilski industriji. Zaradi njihove moči in zanesljivosti so najprimernejša možnost za zaščito oči pred kemikalijami, brizgami in drugimi nevarnostmi, ki so prisotne v teh industrijah.

 

Jih želite naročiti? Kontaktirajte nas zdaj: trgos@trgos.si

  • ZNAMKE

  • Lastnosti

  • Zaščita

  • Material

  • Standardi

  • Tip

  • Reset