Search
Close this search box.

Kako nadgraditi svojo varnostno opremo?

Delovni čevlji so temeljni  element za delavce, ki veliko ur preživijo stoje ali se gibljejo v  težkih in nevarnih okoljih. Uporaba zaščitne obutve je bistvena za preprečevanje morebitnih nesreč pri delu in zagotavljanje varnosti delavcev. Med najbolj inovativnimi in visokokakovostnimi izdelki v tem trenutku najdemo čevlje FTG Junkers S3 ESD SRC.

Ti čevlji so idealni za tiste, ki delajo v škodljivih vremenskih razmerah ali posebno občutljivih okoljih, kot so industrija elektronike,  pomorska  industrija.  Certifikat  DGUV 112-191 pri obutvi Junkers potrjuje specifične ortopedske vložke za izboljšanje drže in gibanja delavca. Poleg tega so po zaslugi zelo širokega prileganja udobni in priročni.

Toda to ni vse: FTG Junkers S3 ESD SRC  čevlji so opremljeni s številnimi tehničnimi funkcijami, ki jih naredijo varne.  Varnostni  Nubuck  zgornji del z vstavki  High-Tex  naredi čevelj diihajoč,  mehak in udoben,  medtem ko 100% poliesterska  obloga hitro in učinkovito absorbira in  de-absorbira znoj. Nekovinska TPO kompozitna kapica zagotavlja največjo varnost pred morebitnimi udarci ali trki.

Poleg tega so Junkers čevlji certificirani  in  primerni za uporabo v posebnih delovnih okoljih, kot so snovi s kemičnimi ali eksplozivnimi materiali, ki lahko povzročijo eksplozijo ali požar. ESD čevlji so električno disipativni in nenehno odvajajo električne naboje, ki jih nabere človeško telo med uporabo, s čimer se izognejo tako imenovanim električnim šokom.

Junkers čevlji nimajo metalnih delov,  idealni za tiste, ki delajo v prisotnosti  detektorjev kovin.  Vložek Atomic in protiperforacijska ploščica HRP zagotavljata največjo varnost in zaščito, medtem ko je poliuretanski podplat dvojne gostote odporen na površine s prisotnostjo olja in tekočin.

Želite naročiti? Kontaktirajte nas zdaj: izpolnite obrazec na naši spletni strani ali nam pišite na trgos@trgos.si

  • ZNAMKE

  • Lastnosti

  • Zaščita

  • Material

  • Standardi

  • Tip

  • Reset